SLOVENIJA
Enotno območje plačil v evrih
 
Išči: Kontakti  |  Vprašajte nas | Slovar pojmov SEPA | Domov   
 
Splošno o SEPA
SEPA v Sloveniji
Produkti in storitve SEPA
Gradiva in publikacije
Obvestila za javnost
Povezave
Arhiv

 

 

Omejitev odgovornosti

Podatki na SEPA spletnih straneh Združenja bank Slovenije so zgolj informativne narave, zato Združenje ne jamči za pravilnost podatkov in ne prevzema odgovornosti za morebitne napake v vsebini ter pravilnosti in točnosti objavljenih podatkov, do katerih je morebiti prišlo zaradi časovnih neusklajenosti, napak pri vnosu ali drugih nepredvidljivih vzrokov oz. sprememb. Združenje tudi ne odgovarja za posledice, ki bi izhajale iz neustrezne uporabe in ravnanja z vsebinami katerekoli informacijske strani, ki jih Združenje objavlja. Združenje bo kot lastnik spletnih strani s potrebno skrbnostjo skušalo zagotavljati pravilnost podatkov, hkrati si pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnih strani in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnih strani.

Združenje bank Slovenije tudi ne odgovarja za vsebino, pravilnost in točnost podatkov drugih strani, na katere sicer vodijo povezave z informacijskih strani Združenja.

SEPA spletne strani Združenja so njegova intelektualna lastnina. Javno objavljanje, reprodukcija, prodajanje, spreminjanje ali preoblikovanje le-tega je brez pisnega soglasja Združenja prepovedano. Združenje si pridržuje pravico do zavrnitve vloge brez obrazložitve. Kazniv je vsak poskus nepooblaščenega spreminjanja, poškodovanja ali povzročitev trajne ali začasne neuporabnosti podatkov na spletnih straneh Združenja.